Leus Opleidingen BV informeert over Herhaling Heftruckcertificaat middels assessment-methode:

 

 

Wanneer uw werknemers  een nieuw certificaat moeten behalen kunt u tegenwoordig kiezen voor de assessment methode. Voorwaarde is dat deze mensen allemaal eerder een opleiding gevolgd hebben en dat zij zeer regelmatig de heftruck besturen. Kortom deze mensen zijn zeer ervaren. Deze medewerkers kunnen we een assessment aanbieden.

Dit is een test om te beoordelen hoe het is gesteld met de kennis en kunde van de deelnemers, zowel qua theoretische kennis als qua praktische vaardigheden. Beide onderdelen worden middels een 1 op 1 gesprek met de docent beoordeelt. Om te zorgen dat de theoretische kennis up-to-date is, ontvangen de medewerkers van uw bedrijf onze lesboeken in bruikleen. Deze boeken gebruiken wij  ook tijdens onze opleiding. Het is de bedoeling dat zij de lesstof goed doornemen ter voorbereiding op het assessment.
 
Wanneer na het afnemen van het assessment beide onderdelen afgerond worden met een score van 66,66% of hoger dan mogen wij hier een nieuw certificaat aan verbinden.
 
Wanneer we een assessmentdag inplannen kunnen we 8 tot 9 kandidaten van uw bedrijf op een dag het assessment afnemen. Het is ook mogelijk om voor een halve dag op locatie te komen. Vanaf 4 medewerkers is dit dus al heel interessant.
 
Het grote voordeel van deze methode is de tijdwinst. De kandidaat kan gewoon zijn normale werkzaamheden uitvoeren en wordt slechts 1 uur van de werkvloer gehaald. Een hele winst vergeleken met de investering die bijvoorbeeld een dagopleiding vraagt.
Daarnaast komen wij bij u op locatie, dus geen reisuren en reiskosten voor de medewerkers.
Ook hoeven de kandidaten niet op een vrije dag terug te komen zowel voor de werkgever als de deelnemer een voordeel.

Tenslotte ontvangt u na ieder assessment een uitgebreide rapportage per kandidaat. Deze is naast het heftruckcertificaat en de pas, een waardevolle aanvulling van het personeelsdossier.

Bel 0546-861238 voor meer informatie. 

Contact

Leus Opleidingen BV
Baniersweg 41
7603 NA Almelo
0546 - 861238
info@leus.nl


Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00Bovag CCV arbeids inspectie cbr esf rijksoverheid spectrum stoof