Subsidieregeling werkeloze chauffeurs

Versoepeling voorwaarden subsidieregeling behoud vakbekwaamheid:
Chauffeurs, kraanmachinisten en logistiek medewerkers die nu werkloos zijn, moeten de mogelijkheid krijgen om de wettelijk verplichte scholing te volgen zodat ze voor nieuwe werkgevers direct inzetbaar zijn. Dat is het idee achter deze subsidieregeling, die mogelijk wordt gemaakt door het Sectorplan Transport en Logistiek.
 
Bij de introductie van de regeling werd als voorwaarde gesteld dat de werkzoekende bij een bij SOOB aangesloten bedrijf werkte voordat hij werkloos werd. Deze voorwaarde is met terugwerkende kracht niet meer van toepassing. Chauffeurs, kraanmachinisten en logistiek medewerkers die aanvankelijk niet voor deze subsidie in aanmerking kwamen vanwege deze voorwaarde, kunnen zich nu alsnog aanmelden. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek benadert iedereen die op basis van deze voorwaarde eerder is afgewezen. Deze mensen kunnen dan alsnog met subsidie de opleidingen gaan volgen. Aanmelden kan via het MobiliteitsCentrum transport.

Contact

Leus Opleidingen BV
Baniersweg 41
7603 NA Almelo
0546 - 861238
info@leus.nl


Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00Bovag CCV arbeids inspectie cbr esf rijksoverheid spectrum stoof